František Hrubý, IČO (61201332), sídlo Víchová nad Jizerou

Základní informace

Název: František Hrubý
Sídlo: Víchová nad Jizerou
IČO: 61201332

Výpis údajů pro František Hrubý z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Hrubý

IČO: 61201332
Firma: František Hrubý
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Semily
Základní územní jednotka: Víchová nad Jizerou
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 7. 7. 1994

Sídlo František Hrubý

Sídlo: 32, Víchová nad Jizerou 51401

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti
Podpůrné činnosti pro lesnictví

Výpis údajů pro František Hrubý ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Hrubý

IČO (identifikační číslo): 61201332
Jméno: František Hrubý
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 7. 7. 1994
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 1

Sídlo František Hrubý

Sídlo: 32, Víchová nad Jizerou 51401

Živnosti František Hrubý

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 7. 7. 1994

Statutární orgán František Hrubý

Člen statutárního orgánu: František Hrubý

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).