Hlavní navigace

Vyhodnocení soutěže

26. 3. 2002
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od 1. do 21. března tohoto roku jste měli možnost zúčastnit se soutěže Měšce o ceny v hodnotě přes 120 tisíc korun českých. Kdo ceny získal a co se stane s výherci hlavních cen? Šest nejšťastnějších se utká v nelítostném boji!


Každý den od 1. do 21. března byly na stránkách serveru Měšec zveřejňovány otázky, na které měli návštěvníci serveru správně odpovědět. Seznam těch, kteří správně odpověděli, a vyhráli tak denní ceny, naleznete na adrese /vyherci.phtml.

Dále probíhalo losování o hlavní ceny. V losovacím osudí pro závěrečné losování byli zahrnuti všichni účastníci soutěže, kteří správně odpověděli alespoň na jednu soutěžní otázku. Přehled výherců na 7. – 30. místě naleznete také na adrese /vyherci.phtml.

Vylosováno bylo šest finalistů, kteří se spolu utkají ve znalostní soutěži. Během tří soutěžních kol budou otestovány vědomosti soutěžích z oblasti finančnictví, obchodování na Internetu, internetového bankovnictví apod. Každý z finalistů již v tuto chvíli získal jednu z hlavních cen. Jen na jeho znalostech pak záleží, která cena to bude. Slavnostní večer proběhne 4. dubna a čtenáři Měšce se již teď mohou těšit na reportáž z této velkolepé události.

Účastníky finále jsou:

dan_z_prijmu

  • Jarmila Panochová
  • Pavel Vacarda
  • Petr Hatina
  • Dušan Kosobud
  • Marie Růžková
  • Vladislav Pavelka

Podle výsledků finálového klání budou rozděleny ceny na prvních šesti místech.

Všem výhercům gratulujeme, finalistům přejeme pevné nervy ve znalostní soutěži a ostatním soutěžícím děkujeme za účast.

Zúčastnili jste se soutěže Měšce?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).