Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Třicet procent zůstává. Projděte si, jak bude definitivně vypadat nové oddlužení od Josefína - Nikdo neodsuzujte ty kteří se do problémů dostali....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2019 16:24

    Josefína (neregistrovaný)

    Nikdo neodsuzujte ty kteří se do problémů dostali. Kolikrát se dostali do problému aniž by sami chtěli. Zamyslete se nad tím, že konečně stát napadlo to řešit ,kdyby stát neudělil exekutorům neomezenou pravomoc a neudělal z jejich živnosti státem krytou lichvu možná by se to ani dneska nemuselo takto řešit. Nikdo když si půjčuje peníze nepředpokládá ,že by je nezaplatil, ale může se stát v životě člověka cokoliv co nepředpokládá a pak už to podle mého názoru je rychlost blesku.
    Kdo nezažil nemůže hodnotit je hrozně lehké někoho okamžitě odsoudit.

  • 25. 1. 2019 17:27

    Kamil (neregistrovaný)

    Stát odsuzuje lichvu i když je paradoxně ten největší zloděj a lichvář. Praktický příklad: hrubá mzda 30000 Kč, náklady zaměstnavatele 40200 Kč, čistá mzda 22740 Kč - zdanění práce = 43% !!! Za hrubou mzdu nakoupíte pohonné hmoty (spotřební daň 30%, DPH 21% = krásných 51%. Pokud byste nakoupili za svou mzdu jen pohonné hmoty, dělá zdanění krásných 75%. Ehmm, kdo že je v tomto státě největší lichvář, kdože to vlastně nejvíc krade? Divíte se, že někteří občané obchází tento "smysluplný" systém? Za mně mají velké sympatie, protože okrádají zloděje a to mi přijde morálně OK.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).