Hlavní navigace

Názor k článku Desetník: Příběh člověka, který nevydělal a vyhlásil bankrot od LENIN POWER! - Tady nejde o to zda publikum jsou krestane...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2009 17:47

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    Tady nejde o to zda publikum jsou krestane ci ne. Jde o to, ze obadva panove vystupuji jako predstavitele Boha ale jejich komentare jsou v primem protikladu se zakladnim ucenim Bible. Neni to slozite poznat, i male dite to dokaze rozeznat pokud zna original. Ja jsem treba dokazal rozeznat prekroucene nabozenstvi od praveho uz jako dite predskolniho veku a bylo mi jasne ze jejich jednani neni vysledkem lidske chyby, ale ze je umyslne. Jen jsem jako predskolni dite naprosto nechapal, proc tak jednaji.

    Ve jmenu nabozenstvi vedou lidi dale od Boha misto toho, aby jim pomohli se k nemu priblizit. Farizejove delali naprosto to same a Jezis o nich rikal ze jsou synove pekla. Mel pravdu. To je to nejvetsi zlo, ktere mohou lidem delat.

    Je pochopitelne ze sa vam to zamysleni libi, prave na to je jejich uceni optimalizovano - aby se libilo lidem, kteri jeste boha neznaji. Cilem je abyste se s nim spokojila a nevrtala moc do bible, protoze ta ma moc odhalit jejich nicemne skutky. Pokud uz do bible vrtate tak jsou vam prezentovany velice zamotane vyklady versu, ktere jsou obvykle v primem protikladu s jejich puvodnim vyznamem. Vetsina lidi prekroucene vyklady prijme rekne si pan farar ma na to prece skoly. Cele se to dela za ucelem ziskani moci, protoze ti co boha poznali a prakticky realizuji Jezisovo uceni jsou prakticky neovladatelni.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).