Hlavní navigace

Nezapomínejte na ochranu své digitální identity

25. 4. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info
Nepodceňujte zabezpečení svých osobních i firemních dat. Nástrah je v digitálním světě velké množství.

Toto je PR sdělení.

¨Náš server pořádá 29. května 2019 v Praze odbornou finanční konferenci Digitální identita, kde se bude na bezpečnost na síti nahlížet hned z několika úhlů. Program je bohatý a řečníci působí ve významných finančních organizacích, předání aktuálních cenných informací je tak zaručeno.

Na co konkrétně se tedy můžete těšit?

Díky interakcím přes sociální sítě či e-mail dostávají instituce do rukou velké množství informací o svých klientech. Jak data využít a nebýt v rozporu s nařízeními? Richard Bobek a Marek Nekvasil z PwC Česká republika představí koncept pseudonymizace pro propojování dat.

O tom, jak efektivně a v souladu se zákony nakládat s klientskými daty, bude mluvit také Jan Čechura ze společnosti Unicorn. Konkrétně se bude věnovat inovacím – takový machinelearning nebo umělá inteligence jsou pro finanční sektor velkou výzvou.

Ve virtuálním světě se řada uživatelů chová bezstarostně, a tím i rizikově. O hrozbách a nástrojích, kterými se lze preventivně bránit, bude zasvěceně hovořit Vladimír Lazecký ze společnosti VIAVIS.

Filip HanzlíkČeské bankovní asociace představí projekt SONIA. V České republice stále neexistuje digitální doklad totožnosti, který by umožňoval univerzální komunikaci se soukromými subjekty a úřady. SONIA usiluje o rozšířené využití bankovní identity právě pro tyto účely.

Národní bod pro identifikaci a autentizaci má za sebou několik měsíců ostrého provozu. Jak tento systém pro online identifikaci při komunikaci s úřady vlastně funguje? Michal Pešek, ředitel Správy základních registrů, představí principy poskytovaných služeb a podělí se o zkušenosti z praxe.

Seznamte se s tématy podrobně na webu konference. Připraveny jsou pro vás anotace jednotlivých přednášek i medailonky našich přednášejících.

dan_z_prijmu

Z programu se dozvíte, že řeč bude také o spolupráci MONETA Money Bank s Applem při zavádění Apple Pay na český trh, odborník na kyberbezpečnost z Raiffeisenbank promluví o kvantových počítačích, partner společnosti Oracle Czech provede účastníky konference cestou od anonymního návštěvníka k registrovanému zákazníkovi. A to není výčet všech témat rozhodně kompletní, přesvědčte se sami.

Budeme se na vás těšit ve středu 29. května 2019 v City Green Court, Hvězdova 1734/2c, Praha 4, startujeme v 9:00. Stačí jen vyplnit online registraci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).