Hlavní navigace

Názor k článku Nestačí, že pro vás advokát něco napsal. Musí vás také poučit, jinak může platit od Behemot - Je to naprostá tragédie. Já naivně doufal, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2019 10:28

    Behemot (neregistrovaný)

    Je to naprostá tragédie. Já naivně doufal, že prachbídná mizérie panuje jen na správních orgánech a samozřejmě u opicie (tam nemá smysl ani chodit podávat oznámení, tam vás nevybíravě zjebou že jste debil a co tam vlastně chcete, že vod potírání deviantního - a kupodivu zrovna i protizákonnýho - chodání oni tam přece nejsou! to se mi fakt stalo).

    Nicméně SZ zastupitelství a soudy jsou zřejmě naprosto tatáž přehlídka marnosti. Když podáte na tří územně různý SZ tři shodný podání ve shodných věcech, a dočkáte se tří různých výsledků, tak to je fakt právní stád jak noha. A když teď vidím do trestního řízení i z druhé strany, tak docházím ke smutnýmu závěru, že v této zemi je každej člověk dva dopisy od toho, aby šel sedět. Přičemž s tím jak funguje počta, a zároveň fikcí vhození a doručení, je to tady někde na úrovni zemí rovníkové Afriky.

    Apropo - do kterých oblastí práva přesně děláte? Tady ty majetkové věci, nebo i další?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).