Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Měšec - nová tvář, nové služby od All-in-one - Nevyznám se v linuxu a Mozzilách a kdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 7. 2003 12:48

    All-in-one (neregistrovaný)
    Nevyznám se v linuxu a Mozzilách a kdo ví v čem ještě. Pro mě jako obyčejného uživatele je nepříjemné, že chci-li si přečíst celou šířku stránky, tak si ji musím posouvat. Ani design se mi moc nelíbí. Obsah sice slibuje zajímavé věci, ale proč je vázán na registraci? Z jakého důvodu stojíte o registrované uživatele? Reklamní důvody? Nebo vytváření souborů dat registrovaných a jejich další využití? Asi jsem moc podezřívavý co....? Prostě, to co bylo se mi zdálo opticky hezčí a hlavně uživatelsky příjemnější, třeba to vyváží nové možnosti, ale jistý si tím vůbec nejsem, pravdou však je, že kdo nic nezkusí, nic nezkazí.... Opravdu jsem na vážkách, ale spíš se mi to celé nelíbí.
  • 9. 7. 2003 13:58

    Martin Calta (neregistrovaný)
    Na registraci jsou vázány ty služby, u kterých je nezbytné, abychom znali váš e-mail, případně jméno a mohli vám zaslat to co si vyberete. Je to např. sledování názorů, zasílání novinek nebo hlídač. Domnívám se, že je to pro uživatele ten nejpohodlnější způsob: vyplníte své údaje pouze jednou a po přihlášení si už můžete jen vybírat, které diskuze chcete sledovat, jaké novinky vám máme zasílat...
    Stejně snadné je i odhlášení vybraných služeb. (V minulosti bylo zapsání i odhlášení novinek možné pouze zasláním e-mailu 'robotovi' a s tímto způsobem registrace nemáme my ani někteří uživatelé příliš dobré zkušenosti).
    Další výhodou je, že váš uživatelský účet můžete využít i na dalších našich serverech. V současnosti je to Slunečnice, Lupa (wAudit) a samozřejmě také Internet Info.
  • 9. 7. 2003 14:08

    All-in-one (neregistrovaný)
    Díky za částečnou odpověď. Chcete tedy říci, že registrace je pouze z důvodu využití mailu (ten koneckonců uvádím v příspěvcích). To mi nepřjde moc logické. Skutečně v tom nehraje roli reklama nebo něco podobného? Neříkám, že to odsuzuji - jen chci mít v celé věci jasno!
  • 9. 7. 2003 14:23

    Adam Hauner (neregistrovaný)
    Chcete tedy říci, že registrace je pouze z důvodu využití mailu (ten koneckonců uvádím v příspěvcích). To mi nepřjde moc logické.

    Registrace je převážně z důvodů využití mailů, ale může být podmínkou např. pro funkce personalizace.

    Názory považujeme za velmi důležitou součást Měšce a proto není omezeno přispívání na registrované uživatele. Zároveň považujeme za nezbytné, aby registrovaný uživatel měl plnou kontrolu nad zveřejněním svého e-mailu - uživatel jej může v názorech změnit (a uvést veřejný e-mail, svůj e-mail bez informace o zaměstnavateli) či jej zcela odmazat.

    Registrovaný uživatel má při prvním přidávání názorů předvyplněné své údaje (má ale stále kontrolu nad tím, co bude zveřejněno), pro další přidávání se předvyplní údaje zadané při posledním přidání.

  • 9. 7. 2003 14:11

    Adam Hauner (neregistrovaný)
    Nevyznám se v linuxu a Mozzilách a kdo ví v čem ještě.

    V tom případě pro Vaši informaci: Mozilla je velice kvalitní moderní prohlížeč dostupný na mnoha platformách, Windows nevyjímaje. Osobně doporučuji alespoň vyzkoušet, nejlépe zvolit za svůj výchozí prohlížeč.
    Linux je v případě stránek Měšce irelevantní.

    Pro mě jako obyčejného uživatele je nepříjemné, že chci-li si přečíst celou šířku stránky, tak si ji musím posouvat.

    Velikost stránky je uměrná vámi zvolené velikosti písma. Bylo by pro mne velice přínosné, kdybyste mi řekl informaci o Vašem prohlížeči (verze, platforma) a zvoleném rozlišení obrazovky, resp. upřesnil, zdali posunem myslíte posun horizontální.

    Ani design se mi moc nelíbí.

    Můžete prosím konkretizovat? Zajímá mne Váš názor.

    Obsah sice slibuje zajímavé věci, ale proč je vázán na registraci?

    Veškerý obsah je dostupný bez registrace, registrace se týká jen některých funkcí.

  • 9. 7. 2003 14:20

    All-in-one (neregistrovaný)
    Teda, jen zírám, na rychlost a zájem s jakou Měšec reaguje! Bohužel musím odejít vytvořit nějaké hodnoty, takže večer nebo zítra bych to zkonkrétnil. Rozhodně dík za zájem.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).