Hlavní navigace

Názory k článku Máte peníze? Najměte si šimpanze!

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2001 13:15

    jára da šimpanz (neregistrovaný)

    Pěkné vaření z vody. Chápu, že se vám asi nechce přidat minimální hodnotu a přinést něco nového, ale nemusíte zde téměř doslova uvádět přesné formulace někoho jiného nebo alespoň čerpejte z původních zdrojů. Pavel Kohout napsal docela slušnou knížku a myslím, že by si v tomto článku zasloužil alespoň zmínku typu: V tom článku byly použity některé věty z knížky P.K.....

  • 23. 4. 2001 18:35

    Petr Zámečník (neregistrovaný)

    Můžete prosím upřesnit, které pasáže a odkud jsou podle Vašeho mínění opsány? Rád bych to prošetřil, avšak nemohu číst veškeré Kohoutovy spisy a hledat shodné části. Děkuji a přeji hezký den.

  • 28. 4. 2001 23:04

    Martin Hrdý (neregistrovaný)

    Omlouvam se, ze odpovidam az ted, ale byl jsem na konferenci IMF a bohuzel jsem se nepohyboval v blizkosti internetu. Nicmene to co tady pisete je nevkusne.

    V prve rade bohuzel nevim, o ktere knize mluvite. Kazdopadne Vas musim upozornit, ze Pavel Kohout nebyl zdaleka prvnim, kdo o danem experimentu neco napsal (napr. Z.S.Blaha a jiní). A to, ze ruzni autori publikujici stejne zavery stejneho experimentu je docela logicke.

    Informace, se kterymi pracuji jsem si samozrejme jeste zkonfrontoval s peti ruznymi clanky ruznych autoru. Takze treba od P.K. jsem si vybral citaty Fama a Millera.. Glosy o bananech vydal uz, tusim, autor experimentu..

    Prosim, budte tak laskav, a nez zacnete nekoho pospinovat, neco si o tom prectete. Tohle nema uroven. Budte aspon tak laskav a uvedte pasaze, ktere jsem podle vas "opsal". Rad si je prectu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).