Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kuřáci a tlustí budou platit více a dostanou méně od Lucie - Konečně se něco děje. Dáváme důchody lidem, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 6. 2016 10:44

    Lucie (neregistrovaný)

    Konečně se něco děje. Dáváme důchody lidem, co se vyžrali do strašného stádia vlastní rozežraností, stojí naše ztdravotnictví velké peníze, protože u takových lidí se obvykle řeší cukrovka atd. a my na ně chodíme do práce a vyděláváme? My chceme jenom výhody a žádnou zodpovědnost! Naprosto s tím souhlasím!!!

  • 27. 6. 2016 14:57

    Ludek_II (neregistrovaný)

    A my cukrovkáři řešíme úrazy vás pošuků na kolech a bruslích. Moje léky nejsou tak drahé /navíc je na ně docela slušný doplatek/, ale víš kolik stojí výjezd sanitky, když si takový "sportovec" udělá bebí na kole ?

    Že to zní blbě, Lucinko ? Tak toho taky nechej a starej se o sebe a svoje zdraví. Koneckonců i ten tlusťoch si platí pojištění.

  • 29. 6. 2016 14:07

    Lucie (neregistrovaný)

    Otázkou je, zda ten cukrovkář si to způsobil sám svým nezřízeným životem, nebo zda se jedná o případné geny, protože jak známo cukrovna bývá obvykle dědičná, no ne? Pokud se jedná o dědičnost, tak by lékař jistě neměl problém léčbu, či lázně napsat, ale proč to hradit někomu, kdo se ke zdravotním problémům projedl? Ale máte pravdu, když budu ležet doma na pohovce, tak se na kole jistě nezraním, ale k té cukrovce nejspíš časem dospěji :-D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).