Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Koupili jsme přes internet Viagru. A málem přišli o peníze (TEST+video) od Pavel - Ono je to složitější. Ne každý lék účinkuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2010 10:23

    Pavel (neregistrovaný)

    Ono je to složitější. Ne každý lék účinkuje a rozhodně účinkuje na každého jinak. Pro někoho je dávka pod limitem reakce a pro jiného může být už smrtelná. A zrovna třeba ta Viagra je dost nebezpečná, zvýšený tlak krve, infarkt a tak, to není legrace. Otázku ceny ponechávám otevřenou, ale bezpečnostní problémy rozhodně nestojí za nákupy přes pochybné zdroje bez receptu. Ono kolikrát ani lékař pořádně neodhadne dávkování a typ potřebného léku, v podstatě se to zkouší. A že by mi pomohl lékárník, to jsem zažil pouze jednou, ale byl jsem na to připraven, protože to bylo skutečně do očí bijící. Trochu o tom něco vím, počítal jsem s tím a jsem rád, že mě upozornil. Na jiné dotazy už ovšem odpovědět neuměl. Je to do značné míry byznys.

  • 15. 11. 2010 8:01

    Jarmila (neregistrovaný)

    Známý bere nějaké léky., Bral je víc než rok. Když přišel do lékárny pro novou várku, lékárník mu je nevydal, že v tomto dávkování jsou neúčinné. Vrátil se k lékaři, tam to konzultovali tři na konciliu a došli k tomu, že to je fakt neúčinné. Tak mu napsali něco jiného. Kdyby na to lékárník náhodou nepřišel, léčil by se neúspěšně dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).