Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Konec superhrubé mzdy: Opoziční návrh by výrazně pomohl vaší peněžence od Počtář - V tržním kapitalismu výraz "pomoci vlastní peněžence" znamená...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2018 9:32

    Počtář (neregistrovaný)

    V tržním kapitalismu výraz "pomoci vlastní peněžence" znamená okrást někoho jiného . To je jako, že 1 + 1 = 2 To je to, co se tuděje již léta. Proto se tu takzvaně rozevírají ty nůžky. 10% těch co pomáhají vlastní peněžence žije na úkor ostatních 90 %. Kdo to nechápe , tak si nezaslouží nic jiného, než aby byl neustále okrádán.

  • 19. 9. 2018 14:49

    Behemot (neregistrovaný)

    Ale kdepak, to to znamená jenom v pokřivených mozečcích vás vymletejch ultrabolševiků. V normálním kapitalismu to znamená nabízet lidem služby a produkty, který chtějí. Při dobrovolné směně vydělají oba. To ale ve vašem pasvětě je strašnej problém, proto jediný správný je co řekne Strana (plná špín tvýho typu) a zájem tzv. lidu (ať už je to cokoli, každopádně hlas lidu dycky hlásá Strana :D). Tak furt jenom melete stupidní rázný hesla, který se chytají na levé straně gaussovky, přičemž hlavním cílem je stejně jenom vynést k moci ty správný (vás) a žít na úkor ostatních.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).