Hlavní navigace

Názor k článku Kolik stojí prvňáček? od anonym - Nějak jsem vaše konstatování "socialistické pastelky/fixy =zbraň hromadného...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2008 10:35

    anonymní
    Nějak jsem vaše konstatování "socialistické pastelky/fixy =zbraň hromadného ničení" nepochopil. Ač to možná nebudeme slyšet či číst rádi, právě komunisti měli jak pro děti, tak i pro ostatní, daleko tvrdší normy než jsou nyní ty "tržní". A jelikož nebyl takový výběr braku jako dnes, dalo se to dodržování norem jakžtakž uhlídat. Všechny nové výrobky či dovozy podléhaly povinnému testování, o čemž se nám nyní může jenom zdát. A i když je nějaké zboží testováno, k testu se předloží jiný vzorek než ten, který se sem pak hromadně dováží. Stačí pak sledovat média, která nechávají nezávisle otestovat výrobky koupené v běžné maloobchodní síti. Pak se nelze divit, že máme jeden z nejvyšších výskytů rakovin čehokoli na světě.
    A jak pak níže píše P. Chrz, řada těchto jedů se dovážela za devizy - koruna nebyla volně směnitelná a tehdejší režim zkrátka nemohl vše dovézt. Tak se ty sračky (např. známá "éčka" do potravin zkrátka nedávala a do každého obchodu musel 2x denně zajet mlíkař, řezník či pekař se skutečně česrtvým, ničím nenastavovaným zbožím.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).