Hlavní navigace

Názor k článku Desetník: Banky budou muset zlevnit od Dan Lukes - Ja si sice take myslim, ze je treba...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 3. 2006 14:43

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    Ja si sice take myslim, ze je treba aby stat zasahoval proti kartelum a monopolum, na druhou stranu, to, ze by mel udelat neco nekdo jiny neni omluvou pro to, abyste vy sam sedel na zadku a cekal, az to pro vas udela. Takze predpokladam, ze v ramci svych moznosti budete delat neco taky. Nevim, jake konkretni sluzby ktere konkretni banky vyuzivate zrovna vy, ale mam vazne pochybnosti o tom, ze pouzivate neco tak specialniho, ze by vas to nejak vyrazne omezovalo ve vyberu banky. Takze jiste muzete pouzit sluzeb jakekolvi banky nebo treba i te Druzstevni zalozny v prispevku zminene. Nevim, jestli jsou clnem onoho tajneho kartelu vsechny existujici banky - ale prinejmensim ta zalozna se clenem kartelu byt nezda.

    Takze predpokladam, ze uz jste davno ucet u sve nenavidene banky zrusil a presel nekam, kde vam nabizeji sluzby, ktere vam vyhovuji vic.

    Nebo cekate, az prijede princ na bilem koni a zachrani vas a pri tom cekani se hodlate rozptylovat skuhranim jak vas vase spoucasna banka trapi a dusi ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).