Hlavní navigace

Značkový leasing pro vozy TATRA

Praha, 7. 2. 2005 – Společnosti ČSOB Leasing a TATRA představily společný produkt na leasing nákladních vozů TATRA pod názvem TOP Leasing TATRA. Hlavním rysem nového produktu je výrazné snížení leasingového úroku podporované oběma stranami a uzavření leasingové smlouvy bez poplatku. Produkt je dostupný u všech autorizovaných prodejců nákladních vozů TATRA.

Tímto novým produktem jsme posunuli dlouhodobou spolupráci obou společností na kvalitativně vyšší úroveň a věřím, že toto poznají hlavně zákazníci. ČSOB Leasing, jako nejsilnější leasingová společnost na českém trhu, má bohaté zkušenosti s poskytováním produktů značkového leasingu především v oblasti osobních automobilů, které můžeme využít i v oblasti financování nákladních vozů, komentoval uvedení TOP Leasingu TATRA na trh předseda představenstva a generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček.

ČSOB Leasing je jednou ze společností, se kterými spolupracujeme již řadu let a s novým společným produktem TOP Leasing TATRA jsme schopni nabízet zákazníkům leasing za co nejlepších podmínek a tak vzájemně podporovat obchodní aktivity našich společností. Propojení se silnou finanční institucí umožňuje operativně reagovat na měnící se podmínky na trhu, řekl předseda představenstva akciové společnosti TATRA Igor Vlček.

Jan Dryák
marketing a PR ČSOB Leasing

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).