Hlavní navigace

Změny v představenstvu Kooperativy

[Tisková zpráva] Dozorčí rada společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group na svém dnešním zasedání jmenovala – na návrh předsedy dozorčí rady Dr. Güntera Geyera – s účinností od 1. dubna 2012 náměstkyní generálního ředitele JUDr. Hanu Machačovou. Stává se tak nástupkyní Ing. Konštantína Alexejenka, který k 31. březnu 2012 odchází do důchodu. Od 1. ledna 2012 bude do představenstva společnosti povolán Jiří Sýkora.

„Hana Machačová disponuje hlubokými zkušenostmi z pojišťovnictví a svými odbornými schopnostmi  zásadně přispěje k dalšímu úspěšnému rozvoji koncernu v České republice. V osobě Hany Machačové přebírá další žena velmi vysokou manažerskou funkci v rámci jednoho z našich klíčových trhů střední a východní Evropy. Zná důvěrně struktury největší koncernové společnosti mimo území Rakouska a svými zkušenostmi významně napomůže k dosažení cílů podniku“, komentuje jmenování Hany Machačové Dr. Günter Geyer, generální ředitel Vienna Insurance Group a předseda dozorčí rady Kooperativy.

Představenstvo Kooperativy bude mít od 1. dubna 2012 toto složení:

Generální ředitel Ing. Martin Diviš, MBA

Náměstkyně generálního ředitele JUDr. Hana Machačová

Mag. Gerhard Lahner

Ing. Milan Nidl, MBA

RNDr. Petr Zapletal, MBA

Jiří Sýkora

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).