Hlavní navigace

Životním pojištěním roku 2009 je FLEXI od Pojišťovny ČS

FLEXI životní pojištění od Pojišťovny České spořitelny zvítězilo v rámci soutěže Fincentrum Banka roku v kategorii Životní pojištění roku 2009. Stalo se tak v silné konkurenci pojistných produktů více než 20 tuzemských pojišťoven. Kategorii Životní pojištění roku Pojišťovna České spořitelny opanovala již dva roky po sobě.

Doba čtení: 1 minuta

Získané ocenění potvrzuje skutečnost, že parametry FLEXI životního pojištění v současnosti nemají na tuzemském trhu životního pojištění konkurenci. Poslednímu úspěchu v rámci Banky roku 2009 totiž předcházela nejvyšší ocenění v soutěžích Zlatá koruna 2009 a Pojišťovna roku 2008, říká Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny.

Pojišťovna České spořitelny se výhradně specializuje na produkty životního pojištění, a proto si velice vážíme toho, že se nám podařilo obhájit prvenství z loňského roku, dodává Petr Zapletal. V loňském roce zvítězila Pojišťovna České spořitelny v kategorii Životní pojištění roku, a to s investičním životním pojištěním FLEXI INVEST. Novinka FLEXI životní pojištění byla představena na začátku roku 2009 a od té doby je v rámci něj pojištěno více než 150 000 klientů.

Cílem soutěže Fincentrum Banka roku je ocenění služeb a produktů finančních institucí působících v ČR. O vítězích deseti z dvanácti kategorií rozhoduje odborná porota. V kategorii Životní pojištění roku 2009 se utkalo se svými produkty 21 pojišťoven zaměřených na drobnou klientelu.

Více informací o FLEXI životním pojištění na www.flexi.cz.