Hlavní navigace

Zaměstnanci Provident Financial sázeli v Jizerských horách nové stromky - Pomáhali Suchopýru s opravami výsadby poškozené povodní

[Tisková zpráva] Zaměstnanci Provident Financial společně se členy sdružení Suchopýr se tento víkend již pošesté zúčastnili výsadby nových stromků v Jizerských horách.
Doba čtení: 1 minuta

Třicítka zaměstnanců Provident Financial vysázela a ošetřila ochranným nátěrem 200 malých dubů na ekofarmě Suchopýr v Oldřichově v Hájích. Za šest let dobrovolnické spolupráce tak v Jizerských horách vysadili již více než 1 800 stromků. Stejně jako v minulých letech i letos společnost podpořila tento projekt částkou 200 tisíc korun.

„Vedle nové výsadby nám dobrovolníci z Provident Financial velmi pomohli při opravách dřívější výsadby jilmů horských, kterou výrazně poškodily nedávné povodně,“ ocenil výpomoc dobrovolníků Radek Hromádka ze sdružení Suchopýr.  Jedním z hlavních cílů sdružení je obnova přirozených lesů a původních dřevin v Jizerských horách.

Společnost Provident Financial dobrovolnické aktivity svých zaměstnanců aktivně podporuje. „Všem dobrovolníkům z řad našich zaměstnanců, kteří v Jizerských horách sázeli stromky, zaplatíme jejich čas jako jejich běžný pracovní den,“ uvedl Ondřej Holoubek, mluvčí společnosti Provident Financial.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).