Hlavní navigace

Zaměstnanci ČSSZ úspěšně ukončili 8. ročník specializačního kurzu na Právnické fakultě Univerzity Karlovy

[Tisková zpráva] Dvacet osm zaměstnanců České správy sociálního zabezpečení ukončilo již 8. ročník specializačního kurzu na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

V pátek 8. října 2010 proběhlo v historických prostorách Karolina slavnostní vyřazení proděkankou Právnické fakulty pro celoživotní vzdělávání doc. JUDr. Hanou Markovou, CSc. Promoce se zúčastnila ústřední ředitelka ČSSZ JUDr. Božena Michálková a ředitelka personálního odboru ČSSZ PaedDr. Miluše Hájková.

ČSSZ jako významný zaměstnavatel považuje za jeden z důležitých faktorů personální práce profesní rozvoj svých zaměstnanců. Specializační kurzy se tak staly již dobrou a nezbytnou tradicí. „S radostí sleduji slavností akt Vašeho úspěšného zakončení dvousemestrálního studia specializačního kurzu z oblasti sociálního zabezpečení. Chci Vám všem vzdát respekt nad Vaším vynaloženým studijním úsilím v nelehkých pracovních podmínkách, kdy jste museli hledat drahocenný čas pro zpracování závěrečné práce a přípravu na závěrečné zkoušky. Tím více oceňuji některé vysoce nadstandardní úrovně předložených prací, ve kterých byla výjimečným způsobem skloubena právní teorie s praktickým výkonem právní discipliny. Z vašich hodnocení specializačního kurzu se zároveň ujišťuji v přesvědčení, že jsme zvolili správnou cestu prohlubování kvalifikace a erudice našich zaměstnanců, která se odrazí i ve spokojenosti našich klientů, občanů,“ uvedla ústřední ředitelka ČSSZ JUDr. Božena Michálková.

Poděkování za vstřícnost, obsahové i organizační zajištění kurzu a dlouholetou podporu si zasloužili také odborní pedagogové i vedení Právnické fakulty UK, bez nichž by se nikdy tak úspěšná spolupráce mezi Českou správou sociálního zabezpečení a Právnickou fakultou Univerzity Karlovy nemohla podařit.

Během osmi let již ukončilo kurz obhajobou závěrečné práce a složením zkoušky celkem 230 zaměstnanců.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).