Hlavní navigace

Zaměstnanci ČSOB již potřetí kopali za dobrou věc

[Tisková zpráva] Ve čtvrtek 8. září se ČSOB zúčastnila již třetího benefičního turnaje v malé kopané na podporu Domova Sue Ryder.

Stejně jako v předchozích letech do této akce zapojila také zaměstnance, kteří vytvořili speciální fotbalový tým, který se probojoval až do čtvrtfinále. I když tým ČSOB nevyhrál, pomohl získat další finance na provoz Domova Sue Ryder pro seniory. Celkový výtěžek z letošního ročníku turnaje činí 862 563 Kč.

Třetího ročníku benefičního turnaje v malé kopané s názvem Sue Ryder Charity Cup 2011 se zúčastnilo mnoho firem. Jednou z nich byla také ČSOB, která pravidelně podporuje Domov Sue Ryder nejenom finančně, ale také konáním věcných sbírek mezi zaměstnanci. Již potřetí mohli navíc zaměstnanci ČSOB pomoci fotbalem. Výnos z fotbalu bude použit například na financování mezd pečovatelů, kteří se starají o klienty domova.

„Pravidelně se snažíme hledat možnosti, jak zapojit zaměstnance do aktivit společenské odpovědnosti, jelikož to je jedna z našich prioritních aktivit v této oblasti. Například pro zaměstnance organizujeme dobrovolnické dny a pomáháme jim získat peníze pro neziskové organizace, ve kterých se angažují. Fotbalový turnaj pro Domov Sue Ryder je v tomto ohledu velice netradiční a zaměstnanci, kteří se do něj zapojili, ho vítají jako zajímavou možnost, jak přispět na dobrou věc,“ vysvětluje účast banky na tomto turnaji Pavlína Folovská, manažerka společenské odpovědnosti ČSOB.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).