Hlavní navigace

Z mobilního bankomatu České spořitelny vybrali návštěvníci festivalu Rock for People více než 3,1 mil. Kč

[Tisková zpráva] Návštěvníci během čtyř dní provedli 2 451 výběrů hotovosti v objemu více než 3,1 mil. Kč.

-    Čtečky čárových kódů jsou již na 100 bankomatech České spořitelny

-    Hrady.cz: sleva 50 % nebo 25 % na vstupenky (www.hradycz.cz, www.chytrakarta.cz)

-    FUN zóna České spořitelny  na Rock for People a Colours of Ostrava

Návštěvníci festivalu Rock for People projevili velký zájem o mobilní bankomat České spořitelny a během čtyř festivalových dní provedli 2 451 výběrů v celkovém objemu více než 3,1 mil. Kč, což je téměř stejná částka, jakou v loňském roce klienti z mobilních bankomatů vybrali během všech letních festivalů (Rock for People, Colours of Ostrava a Hrady.cz). Mobilní bankomat nabídne banka i účastníkům letošního ročníku festivalů Colours of Ostrava a Hrady.cz, s výjimkou Kunětické hory. Česká spořitelna neustále vylepšuje svoji bankomatovou síť a úspěšně dokončila instalaci čteček čárových kódů na 100 vybraných bankomatech. Tato funkčnost klientům umožňuje jednodušší platbu složenek.

„Mobilní bankomat jsme poprvé představili loni na festivalech Rock for People, Colours of Ostrava a Hrady.cz a pozitivní ohlas předčil naše očekávání. Účastníci provedli během dvanácti festivalových dní celkem 3 073 výběrů hotovosti v objemu více než 3,5 milionu korun,“ uvedl Tomáš Kolář, ředitel  korporátního marketingu a sponzoringu České spořitelny. „Letošní čísla z prvního festivalu Rock for People předčila naše očekávání a dokazují, že jsme se vydali správnou cestou a že se pro návštěvníky stává náš bankomat nepostradatelnou součástí festivalů,“ dodal Tomáš Kolář.

Česká spořitelna je již čtvrtým rokem generálním partnerem Festivalu Rock for People a vedle mobilního bankomatu mohli její klienti při nákupu vstupenek využít 15% slevy. Banka také šestým rokem podporuje festival Hrady.cz a klienti, kteří vstupenky na festival zaplatí Chytrou kartou České spořitelny, získají 25% slevu. Pro ty, co si v době od 20. června 2010 do 20. srpna 2010 pořídí Chytrou kartu České spořitelny, čeká dokonce sleva ve výši 50%.

V areálu festivalu Rock for People byla umístěna FUN zóna České spořitelny. Návštěvníci v ní mohli sledovat například exhibice na BMX kole, jednokolce nebo se zúčastnit soutěží o zajímavé ceny, např. jednokolky či diabola. Klientům byly k dispozici také zajímavé aktivity jako body painting, tetování henou, dancing board, nintendo, odpočinout si pak mohli v přijemné chill-out zóně. Každý večer od 23 hodin divákům zahráli vybraní DJs. FUN zónu najdou diváci také na festivalu Colours of Ostrava, kde je čeká navíc např. biketrial show Pepy Dresslera.

Česká spořitelna dokončila instalaci čteček čárových kódů na 100 vybraných bankomatech. Čtečka čárových kódů prozatím slouží jen k zaplacení dokladů SIPO České pošty, v budoucnu však bude umožňovat i placení faktur s čárovým kódem. Čtečkou čárových kódů budou rovněž vybaveny všechny nové bankomaty, které banka tento rok uvede do sítě, ať již do zcela nových míst či při výměně starších strojů za nové. Klienti nemusí mít obavu, že jde o skimmovací zařízení, které bývá umístěno nad monitorem se zaměřením na klávesnici a především na zeleném plastovém můstku vstupu pro kartu, jelikož odečítá informace přímo z magnetického proužku karty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).