Hlavní navigace

Wüstenrot hypoteční banka snížila některé úrokové sazby

V reakci na poslední snížení základních sazeb stanovovaných ČNB upravila Wüstenrot hypoteční banka úrokové sazby s kratší dobou fixace u hypotečních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám. Minimální jednoletá úroková sazba klesla na 4,75 % p.a.

Hypoteční banka Wüstenrot reagovala na pokles základních sazeb ČNB snížením úrokových sazeb hypotečních úvěrů s jednoletou a tříletou fixací. Nejrazantněji klesla minimální jednoletá úroková sazba – o 0,5 p.b. a činí tak 4,75 % p.a. U jednoleté fixace mají všichni klienti garantován úrok ve výši 5,05 % p.a.

Tříletá minimální sazba byla snížena na 5,14 % p.a., garantovaná na 5,34 % p.a. Mimořádnou nabídku představuje tříletá EXTRA úroková sazba ve výši 4,99 % p.a.

S pětiletými úrokovými sazbami hypoték na bydlení WHB s ohledem na jejich dosavadní úroveň a na situaci na finančním trhu prozatím nehýbala. Tento typ hypotéky pro fyzické osoby poskytuje zdarma. Úspora na poplatku za vyřízení úvěru může dosáhnout až 25 000 korun.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).