Hlavní navigace

Volksbank zřídila sbírkové konto pro pomoc postižené Asii

Plzeňská pobočka Volksbank CZ, a. s. ve spolupráci s cestovní agenturou QUANTOS AG zřídila speciální sbírkové konto 4 200 047 047/6800 na pomoc lidem v oblastech postižených nedávnou přírodní katastrofou v jihovýchodní Asii.

V souladu s rozhodnutím Volksbank CZ o humanitární pomoci je účet otevřen a veden bez poplatků a úročení. Také platební styk na sbírkovém kontě bude probíhat zdarma, uvedla Leona Flaksová, poradce pro klienty z plzeňské pobočky Volksbank. Přispět na uvedené sbírkové konto může každý, podrobnosti o sbírce budou vyvěšeny na všech pobočkách Volksbank.

Sbírka je povolena Krajským úřadem Plzeňského kraje a uspořádána v souladu se souhlasem Ministerstva zahraničních věcí ČR. Cílem sbírky je shromáždit finanční prostředky pro pomoc při likvidaci škod a obnově oblastí, které byly o Vánocích postiženy ničivým zemětřesením a následnými přílivovými vlnami. Iniciátorem sbírky je agentura QUANTOS AG, která se zabývá zprostředkováním zájezdů do postižených oblastí. Se žádostí o podporu této sbírky se organizátoři hodlají obrátit především na spolupracující cestovní kanceláře, které vozí české turisty do oblíbených letovisek jihovýchodní Asie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).