Hlavní navigace

Volksbank prodloužila termíny pro předložení platebních příkazů

S platností od 1. července 2005 Volksbank CZ prodloužila termíny pro podávání tuzemských platebních příkazů, jejichž splatnost je v den předložení příkazu.

Doba čtení: 1 minuta

Volksbank prodloužila termíny pro fyzické podávání tuzemských platebních příkazů. Aby platba odešla ještě týž den, kdy byl platební příkaz na pobočce předložen, stačí, když klient přijde do 15 hodin a ne do 12.30 hodin, jak tomu bylo dříve. Platba bude připsána na účet příjemce ve stejný den, pokud se bude jednat o transakci v rámci tuzemských poboček Volksbank. U elektronicky zadávaných příkazů pomocí Internetbankingu, Homebankingu nebo Multicashe je nejzazší termín 17. hodina, oproti dřívějšímu termínu 15.30 hodin. V obou případech termíny platí pro pracovní dny.

Došlé platby ze zahraničí jsou zaúčtovány na konto klienta ještě v tentýž den, a to v případě, že banka obdrží podklady od korespondenčních bank do 15 hodin.

Prodloužení doby podávání tuzemských platebních příkazů je dalším důkazem toho, že Volksbank naslouchá klientovi a snaží se jeho požadavkům vyjít maximálně vstříc, říká Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Oldřich Kračmer
ředitel marketingu