Hlavní navigace

VÁNOČKA od VOLKSBANK – půjčka plná výhod

Volksbank CZ přichází v předvánočním čase stejně jako v loňském roce se speciální nabídkou spotřebitelského úvěru s příhodným názvem – Půjčka VÁNOČKA. Produkt je nabízen pouze prostřednictvím VolksbankShopů v prodejním řetězci Kaufland.

Půjčka VÁNOČKA je speciální vánoční spotřebitelský úvěr ve výši 25 000 Kč, 40 000 Kč a 50 000 Kč se splatností 72 měsíců, který je nabízen novým i stávajícím klientům VolksbankShopů. Nabídka Půjčky VÁNOČKY je platná od 26. listopadu do 16. prosince 2007.

K hlavním výhodám produktu patří nízké splátky, výhodná úroková sazba a především nulové vstupní poplatky. Půjčka je poskytována jako bezúčelová, účet u Volksbank CZ ani ručitel nejsou podmínkou čerpání úvěru. Za vedení úvěrového účtu klient zaplatí padesát korun měsíčně. Půjčka je vyplácena převodem na účet nebo v hotovosti.

„Vzhledem ke standardizaci produktů a pracovních procesů ve VolksbankShopech získáváme výhody, které můžeme přenášet na klienty VolksbankShopů formou velmi výhodných produktových nabídek. Díky tomu jsme zároveň schopni nabídnout těmto klientům výjimečně výhodné ceny,“ říká Petr Žibřid, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).