Hlavní navigace

V rámci BMW Financial Services se financovalo v Česku již tisíc vozidel

BMW Financial Services je v nabídce dealerů vozů BMW méně než dva roky a už si jej při koupi vozu BMW vybralo 1000 zákazníků. Jubilejním zákazníkem je pan Jaroslav Všetička z Liberce, který si slavnostně převzal nový vůz BMW 330xd touring u společnosti AuTec Group, největšího dealera vozů BMW v České republice. Spolu s novým vozidlem si odvezl mimo jiné i dárek v podobě karty CCS Bonus v hodnotě 10 000 Kč, láhev dobrého šampaňského a voucher na zapůjčení vozu BMW Z4 na vybraný víkend.

Doba čtení: 1 minuta

Pod značkou BMW Financial Services, jíž je na českém trhu partnerem společnost CAC LEASING, probíhá financování nákupu vozů BMW od května 2003. Již v prvním roce spolupráce došlo k uzavření 277 smluv. I v roce 2004 si tento značkový finanční produkt vedl mimořádně dobře a uzavřením 536 smluv v tomto roce došlo ke zvýšení jejich počtu o 45 %. Atraktivitu této nabídky potvrzuje i první čtvrtletí letošního roku, kdy bylo uzavřeno 167 nových smluv a v meziročním srovnání tak došlo v tomto období k nárůstu počtu financovaných vozů BMW o 157 %.

S BMW Financial Services mohou zákazníci využít všech možností financování automobilů. Vybírat tak mohou z nabídky finančního i operativního leasingu, úvěru i splátkového prodeje. BMW FS přitom nabízí vedle atraktivních podmínek i vysokou úroveň profesionálního a přátelského servisu.

V rámci aktuálních nabídek mohou zákazníci využít obzvláště výhodných způsobů pro financování svého vozu. Platí to zejména při financování BMW řady 5. A navíc do 11. června mohou zákazníci využít speciální nabídky mimořádně výhodného 3N Leasingu s výhodnými splátkami a dalšími servisními službami.