Hlavní navigace

Uzavření smlouvy přes internet zdarma

Stavební spořitelna Wüstenrot přichází s možností uzavřít smlouvu o stavebním spoření prostřednictvím internetu. Tato služba funguje od počátku října. Je dostupná na webových stránkách www.wuestenrot.cz v sekci "stavební spořitelna", v rubrice „on-line“. Uzavření smlouvy on-line je pro klienta zdarma, neplatí se úhrada za uzavření smlouvy. Při doporučované cílové částce 300 000 korun znamená tento postup úsporu 3000 korun.

Doba čtení: do minuty

Milionářem za správný tip

Další říjnovou novinkou stavební spořitelny Wüstenrot je soutěž „Milionářem za správný tip“ o milion korun. Je vypsána pro klienty, kteří uzavřou smlouvu o stavebním spoření na cílovou částku alespoň 100 000 korun v období od 1. října do 31. prosince letošního roku. Celkem 111 výher je rozděleno takto – hlavní cena 1 000 000 korun, 2. – 11. cena poukázka na zájezd v hodnotě 20 000 korun a dalších 100 cen za 1000 korun. A protože podmínkou účasti je zaplacení úhrady za uzavření smlouvy, budou všichni klienti, kteří uzavřou smlouvu on-line a odpoví na soutěžní otázku, zařazeni do soutěže automaticky.