Hlavní navigace

Už víte, kde oslavíte letošní Silvestr? Že ne? A co byste řekli Londýnu?

Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabízí letenky za skvělé ceny

Doba čtení: 1 minuta

Znáte to. Každý rok přemýšlíte, kam vyrazíte na Silvestra a nakonec to dopadne tak, že všechny chaty na horách jsou obsazené, restaurace a kluby zarezervované a tak vám nezbude nic jiného, než zůstat doma u „zábavného“ televizního programu.

A přitom i na poslední chvíli se můžete rozhodnout a strávit poslední dny v roce trošku jinak – třeba v britské metropoli. Představte si, že plujete po Temži, právě odbyla půlnoc, nebe se rozsvítilo několika ohňostroji, všichni si připíjejí na šťastný nový rok a zpívají tradiční „Auld lang syne“.

A až se probudíte do prvního lednového dne, zajdete se podívat na slavný londýnský průvod, který prochází trasu dlouhou 2,2 míle, vedoucí kolem Parlamentu a paláce Whitehall k Trafalgarskému náměstí a dále po Regent Street k Piccadilly. Tohoto největšího evropského průvodu se ročně účastní na 400 000 diváků. Chcete být mezi nimi i vy? A chcete zažít mnohem víc?

Pokud ano, rychle si vyhledejte stránky www.easyjet.com a zarezervujte si letenky. Čím dříve tak učiníte, tím méně zaplatíte. Například, pokud poletíte 30. prosince 2005 a vrátíte se 3. ledna 2006, zaplatíte dnes za zpáteční letenku včetně všech poplatků 4 141 Kč.

Přestože jedete hlavně oslavovat, přece jen budete muset být někde ubytovaní. Levné ubytování v Londýně si můžete vyhledat na internetových stránkách www.hostelworld.com, www.hostelscentral.com nebo www.hostellondon.com.

Tak už víte, kde letos budete na Silvestra?.........

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).