Hlavní navigace

Poštovní spořitelna zvyšuje úročení Červeného konta na 3,3 %

Spořicí účet Poštovní spořitelny Červené konto je od května ještě výhodnější – úroková sazba činí 3,3 % p.a. Ke změnám dochází i u dalších produktů – například Spořicí investiční účet bude mít ve své spořicí části úrokovou míru 3,35 % p.a.

„Chceme ještě posílit dosavadní atraktivitu Červeného konta u našich klientů. Zároveň hodláme klienty přesvědčit, aby v mnohem větší míře využívali různé typy spořicích a investičních produktů podle toho, co jim nejlépe vyhovuje,“ říká Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny a dodává: „Úrokovou sazbu rozumně upravujeme v závislosti na změnách trhu. Nyní klienti mohou využít sazbu 3,3 %.“

Zvýšení úročení kromě vlajkové lodi PS Červeného konta a již zmíněného Spořicího investičního účtu (jeho spořicí části) se dočkají také další produkty – Vkladní knížky dětské, Spořicí účty k postžiru a postkontu, Poštovní termínovaný vklad a Termínovaný vklad k postžiru a postkontu.

„Snažíme se k atraktivní úrokové sazbě přidat jednoduchost, širokou dostupnost a nulové transakční poplatky,“ doplňuje další benefity Libor Svoboda.

Kromě finančních center PS je možné zažádat o většinu produktů na všech poštách v České republice a o Červené konto i prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).