Hlavní navigace

UniCredit Leasing se stal partnerem KIA Motors Czech

Přední leasingová společnost UniCredit Leasing CZ, a.s. se dne 19. srpna 2008 stala oficiálním finančním partnerem významného automobilového importéra KIA Motors Czech, s.r.o. Vzájemná spolupráce se zaměřuje na poskytování profesionálních finančních služeb pro autorizovanou dealerskou síť KIA Motors Czech, s.r.o. v České republice.

Společnost UniCredit Leasing CZ, a.s. bude pro KIA Motors Czech, s.r.o. zajišťovat služby v oblastech financování skladů dealerské sítě a nabídky výhodných finančních produktů pro retailové klienty, především úvěrové financování, finanční a operativní leasing nebo splátkový prodej automobilů.

„KIA Motors Czech je pro UniCredit Leasing renomovaným partnerem s významným potenciálem růstu v oblasti prodeje osobních a užitkových vozidel. Spolupráce s tímto významným dovozcem na českém automobilovém trhu, jehož symbolem je kvalita a příznivá cena, je i pro nás předpokladem obchodního úspěchu,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, výkonný ředitel a místopředseda představenstva UniCredit Leasing CZ, a.s.

Společnost KIA Motors Czech, s.r.o. je výhradním dovozcem automobilů KIA do České republiky. V posledních letech patří k nejdynamičtěji rostoucím značkám na trhu a slaví velké prodejní úspěchy. A to zejména díky široké a omlazené nabídce modelových řad, kombinujících evropský designový styl, kvalitu a cenovou dostupnost podpořenou unikátními záručními podmínkami. V České republice působí značka od roku 1994 a za dobu své existence prodala na českém trhu více než 30 000 vozů.

„UniCredit Leasing se řadí mezi přední hráče na trhu a společná spolupráce je významným krokem ke zkvalitnění a rozšíření nabídky financování automobilů jak pro naši dealerskou síť, tak i naše zákazníky,“ okomentoval podpis smlouvy generální ředitel Kia Motors Czech, s.r.o. ing. Vít Pěkný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).