Hlavní navigace

UniCredit Leasing rozšiřuje značkové financování na zubařskou, zdravotní a veterinární techniku

[Tisková zpráva] Společnost UniCredit Leasing CZ, a.s., lídr v oblasti značkového financování v ČR, zahájila spolupráci se společností Henry Schein s.r.o. při financování zubařské, zdravotní a veterinární techniky.

Nové značkové financování pod označením HENRY SCHEIN FINANCE poskytuje od poloviny září 2011 zejména úvěrové produkty, které umožňují klientům čerpat různé dotační tituly. Spolupráce s HENRY SCHEIN FINANCE rozšiřuje portfolio značkového financování UniCredit Leasing vedle dopravní a zemědělské techniky, důlních a stavebních strojů nově také o oblast medical.

„Klientsky atraktivní a cenově výhodné značkové financování bylo ještě donedávna synonymem pro nákup osobních automobilů a další dopravní techniky. UniCredit Leasing postupně rozšiřuje oblasti tohoto financování, nyní o zdravotní techniku Henry Schein,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Leasing. Dále doplnil: „Jsme velice rádi, že spolupráce UniCredit Leasing a Henry Schein dospěla k vytvoření značkového financování.“

Značkové financování od společnosti UniCredit Leasing CZ, a.s. HENRY SCHEIN FINANCE přináší standardní portfolio finančních produktů UniCredit Leasing a dále speciální produkty, které vznikly na základě spolupráce skupiny Henry Schein a leasingové společnosti. V rámci vzájemné spolupráce bude možné podle požadavků klientů jednotlivé finanční produkty modifikovat nebo případně vytvořit nové, šité na míru jak zubařům, tak veterinářům.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).