Hlavní navigace

UniCredit Bank uspěla s Osobním kontem Mozaika

Osobní konto Mozaika od UniCredit Bank uspělo v kategorii Účet roku 2009 ocenění MasterCard Banka roku. V rámci hodnocení nejlepších účtů všech bank na českém trhu skončila Mozaika na třetím místě. Hlavní předností konta Mozaika je možnost vytvořit si účet podle svých potřeb a představ. Klient si k běžnému účtu v CZK ze 17 bankovních služeb vybírá devět, které nejlépe odpovídají jeho požadavkům. Osobní konto Mozaika je v nabídce UniCredit Bank s drobnými obměnami od konce roku 2007.

Osobní konto Mozaika je mezi našimi klienty velmi oblíbené a v současné době představuje více než polovinu nově otevíraných osobních kont u UniCredit Bank, uvedl Jaroslav Žahourek, ředitel retailové divize UniCredit Bank. Jak dále doplnil, klienti si z nabídky služeb nejčastěji vybírají možnost bezplatných výběrů v tuzemských i zahraničních bankomatech skupiny UniCredit Bank, 10 tuzemských elektronických plateb zdarma, zasílání výpisu z účtu poštou v rámci ČR, embosovanou debetní kartu Visa Classic či vedení druhého účtu v Kč nebo cizí měně.

Kromě úspěchu Osobního konta Mozaika uspěla letos UniCredit Bank i v dalších soutěžích. Umístila se například na prvním místě ankety Nejlepší banka 2009, kterou vyhlašují Hospodářské noviny. Čtvrtá největší bankovní instituce na tuzemském trhu získala první ocenění v této soutěži jak díky výhodnosti nabídky produktů a služeb pro klienty tak i z pohledu dosahovaných hospodářských výsledků.

UniCredit Bank je čtvrtou největší bankou v České republice. Je součástí skupiny UniCredit Group, která je nejvýznamnější bankovní skupinou v Evropě. UniCredit Group v současné době aktivně působí ve 22 evropských zemích a má více než 10 tisíc poboček. Na tuzemský trh vstoupila na sklonku roku 2007 fúzí HVB Bank a Živnostenské banky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).