Hlavní navigace

UniCredit Bank rozšíří nabídku služeb u vybraných kont o kreditní kartu Visa ČSA

UniCredit Bank rozšíří od 1. ledna 2009 nabídku služeb u nejžádanějších osobních kont o možnost získat za zvýhodněných podmínek kreditní kartu Visa ČSA. UniCredit Bank je první bankou na trhu, která zařadila tuto kartu do standardní nabídky svých služeb.

Doba čtení: 1 minuta

Klienti UniCredit Bank, kteří využívají osobní konta MOZAIKA, KOMPLET nebo EXKLUSIVE, mohou získat kartu Visa ČSA se slevou 50 % za vydání a použití karty. Ročně zaplatí za tuto prestižní kartu pouze 250 Kč.

Osobní konta UniCredit Bank poskytují klientům nadstandardní rozsah služeb. Rozšířením nabídky o atraktivní kreditní kartu Visa ČSA chceme nejenom posunout laťku naší nabídky služeb, ale zpříjemnit našim klientům cestování s Českými aeroliniemi, uvedl Jakub Dusílek, ředitel Divize řízení segmentů a produktů retailového bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit Bank začala nabízet cobrandovanou (partnerskou) mezinárodní kreditní kartu Visa ČSA v únoru 2008. Hlavní předností karty je možnost získávat míle za zřízení karty a každodenní platby kartou po celém světě, které lze využít na bonusové letenky, převedení do třídy Business a další odměny. UniCredit Bank je lídrem trhu cobrandovaných kreditních karet.

Změny také u pojištění TRAVEL a SAFE

Banka od začátku příštího roku také rozšiřuje rozsah pojistného plnění u pojištění zneužití karty SAFE. V rámci pojištění získávají stávající i noví klienti náhradu za odcizený telefon či jeho zneužití. Nově se pojištění vztahuje i na zneužití karty při internetových transakcích.

Změny v rozsahu pojištění zavádí UniCredit Bank od 1. ledna 2009 i u cestovního pojištění TRAVEL. Nově bude pojištění pokrývat také spolucestující domácí zvířata. Pojištění TRAVEL Basic i TRAVEL Plus se bude vztahovat na krádež a ztrátu zvířete nebo na zpoždění řádně zaregistrovaného zvířete přepravovaného leteckým dopravcem, kdy nebylo zvíře tímto dopravcem pojištěnému doručeno do šesti hodin po příletu, a také na úmrtí zvířete v důsledku přírodní katastrofy.