Hlavní navigace

Spoření batole a další novinky v produktech platné od 1.3. 2005

Raiffeisen stavební spořitelna přichází na trh s bezkonkurenční novinkou – Spoření batole. Rodiče mají možnost už při narození dítěte pro něj bezplatně uzavřít spoření na cílovou částku 160 000 korun, přičemž ročně stačí vložit 5 000 korun.

Eva Jahodová, která je v Raiffeisen stavební spořitelně zodpovědná za vývoj nových produktů, vysvětluje: Jako první stavební spořitelna na českém trhu jsme se rozhodli oslovit touto nabídkou rodiče, kterým není lhostejný osud jejich dětí a myslí na jejich budoucí potřeby už při narození. Naspořené prostředky totiž po uplynutí zákonné lhůty lze použít například na úhradu vzdělání a podobných aktivit. Lákavé je v tuto chvíli především bezplatné uzavření smlovy o stavebním spoření a v neposlední řadě také možnost získat státní podporu.

Premium plus je produkt koncipovaný jako věrnostní program pro stávající klienty. Všichni zákazníci, kteří mají uzavřenou smlouvu o stavebním spoření*, mohou čerpat překlenovací úvěr se sazbou 2,99 %** p.a. za výhodnějších podmínek zajištění. Eva Jahodová opět podotýká: Největším benefitem tohoto produktu je určitě velmi nízké úročení, které je svým způsobem odměnou pro naše věrné klienty. Nemělo by se ale zapomenout ani na to, že zákazník si může individuálně ovlivnit délku splácení překlenovacího úvěru, a to zvolením výše splátky. Překlenovací úvěr pak lze kdykoli jednorázově splatit bez jakýchkoli sankcí.

Třetí změna v rámci portfolia produktů Raiffeisen stavební spořitelny je v rámci produktu Horizont, a to bezplatné uzavření smlouvy o překlenovacím úvěru. Produkt Horizont je směřován na klienty, kteří preferují nižší měsíční splátku s delší dobou splácení. Výhodou je fakt, že žádost o úvěr může zákazník podat do tří měsíců od uzavření smlouvy o stavebním spoření. Touto nabídkou bezplatného uzavření smlouvy o překlenovacím úvěru potěšíme především klienty, kteří si chtějí pořídit nemovitost nejen do vlastnictví, ale například i družstevní byt a dále pak ty, kteří stavějí dům svépomocí, protože doba čerpání toho úvěru je až 2 roky, dodává E. Jahodová.

* s výjimkou smluv s tarifem S 041 ** s 1% úhradou za poskytnutí úvěru

Tomáš Vašáry
tiskový mluvčí společnosti
Zuzana Galová
PR consultancy

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).