Hlavní navigace

Společnost CAC Leasing očekává uzavření 300 000 smlouvy

Ve druhé polovině letošního roku uzavře společnost CAC LEASING již 300 000 smlouvu o financování. Pro klienta, který podepíše právě tuto smlouvu, je připravena lákavá prémie v podobě 300 000 Kč. Další ceny, jako například poukaz na zájezd v hodnotě 30 000 Kč a 20 000 Kč nebo karta CCS Bonus s 10 000 Kč čekají na ty, kterým se podaří správně tipnout datum uzavření 300 000 smlouvy.

Doba čtení: 1 minuta

Od 23. července 2007 otevírá společnost CAC LEASING tipovací soutěž „Tipuj 300 000“. Tipující vybírají den a měsíc uzavření 300 000 smlouvy o financování. Tipovat je možné do konce prázdnin prostřednictvím formuláře na internetové adrese www.cac.cz/tipuj. Každý může odeslat pouze jeden tip, do ukončení hlasování však je možné svůj tip po zadání registračního hesla měnit. Jak sdělila Erika Duchanová, ředitelka marketingu a komunikace CAC LEASING, ke konci května 2007 uzavřela od doby svého vzniku společnost CAC LEASING již více než 290 000 platných smluv o financování a uzavření 300 000 smlouvy očekává tedy ve druhé polovině letošního roku.

Tipovací soutěž ve spolupráci s CAC LEASING připravily společnosti Mather Public Relations a AMI Praha. Tipování je rozděleno do dvou kategorií – pro novináře a pro širokou veřejnost, přičemž pro každou z kategorií jsou připraveny ceny. Hlavními cenami jsou poukazy na zájezd od cestovní kanceláře Fischer v hodnotě 30 000 Kč a 20 000 Kč a karta CCS Bonus s 10 000 Kč.