Hlavní navigace

Soutěž s Era půjčkou: Eravan už zná své pronajímatele

[Tisková zpráva] Soutěž o pronájem karavanu a místa v luxusním kempu ve Francii, která byla součástí letní kampaně na Era půjčky, má své výherce. Na letní dovolenou u moře se mohou příští rok těšit Pavlína Prokešová z Mostu, Kateřina Maťochová ze Mšena a Ondřej Štegl z Praskačky. V soutěži bylo rozdáno i mnoho dalších atraktivních cen, včetně 15ti stylových iPadů 2.

„Smyslem kampaně bylo ukázat lidem, že sjednání některé z našich Era půjček je stejně výhodné a bezstarostné jako finanční výpomoc od dobrého přítele. V kampani jsme se tuto symboliku snažili vyjádřit prostřednictvím zapůjčení karavanu mezi známými. Hlavní cena v doprovodné soutěži je tedy logickým vyústěním celé podpory. Výhercům moc gratuluji a věřím, že prožijí s Eravanem plno krásných okamžiků,“ říká Petr Vondráček, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

Pro tři vylosované šťastlivce je na příští rok připraven obytný automobil („Eravan“) vybavený jídlem, pitím a zaplaceným místem v luxusním kempu u moře. V různých Finančních centrech po celé ČR bylo zároveň předáno celkem patnáct iPadů 2. Dalších 400 soutěžících vyhrálo slevový voucher do Alberta v hodnotě 400 korun. Všichni žadatelé o Era půjčky v období kampaně získali také slevu na zájezd ve výši 12 % od cestovní kanceláře Čedok.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).