Hlavní navigace

Sleva 10 000 na motorky Kawasaki od Cetelem

Cetelem nabízí ve spolupráci s Kawasaki slevu 10 000 Kč na motocykly Kawasaki. Sleva se vztahuje na všechny typy silničních motocyklů a čtyřkolek, které jsou financovány prostřednictvím úvěru Kawasaki Credit od společnosti Cetelem.

Cetelem zahájil na začátku roku 2007 spolupráci s importérem motocyklů Kawasaki, společností ASKO KC s.r.o. v oblasti financování motocyklů Kawasaki prostřednictvím spotřebitelského úvěru. Jako bonus nabízí Cetelem a Kawasaki k úvěru slevu 10 000 Kč na vybrané modely motocyklů. Tato nabídka se týká všech typů silničních motocyklů a čtyřkolek, nevztahuje se na motokrosové motocykly. Mimořádná sleva 10 000 Kč bude v nabídce až do odvolání.

Kawasaki Credit, úvěr určený na financování motocyklů Kawasaki, je klasický spotřebitelský úvěr od 50 000 do 500 000 Kč, přímá platba klienta v prodejně se může pohybovat od 10 do 80 % z ceny motocyklu. Výhodou Kawasaki Creditu je kromě výhodného úročení to, že se motocykl stává ihned majetkem klienta a Cetelem na něj nepožaduje žádné zajištění. Pro úvěry do 300 000 Kč není nutné ani havarijní pojištění motocyklu (pro právnické osoby pro úvěry do 150 000 Kč).

Klienti si mohou také hned při vyřízení úvěru sjednat výhodné havarijní pojištění a povinné ručení od společnosti Kooperativa a mohou využít pojištění schopnosti splácet úvěr, který je ochrání v případě nepříznivých životních událostí, jako je např. dlouhodobá pracovní neschopnost nebo ztráta zaměstnání. Toto pojištění zajišťuje POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).