Hlavní navigace

SkyEurope vyhrávají bitvu o Londýn

SkyEurope Airlines se po stažení ČSA a Thomsonfly z Lutonu stávají nejvýhodnějším dopravcem na lince Praha – Londýn.

SkyEurope prodávají zpáteční letenky do Londýna za cenu od 1550 Kč včetně všech poplatků a stroje společnosti na lince z Prahy do Londýna létají denně v 6:50, z Londýna do Prahy startuje letadlo SkyEurope ve 14:35. Ranní spoj SkyEurope je zároveň jediným ranním letem z Prahy do Lutonu – pro byznys cestující tak jde o skvělou možnost naplánovat si obchodní jednání a co nejefektivněji tak využít celodenní obchodní cestu do Londýna.

SkyEurope provozují nejmladší flotilu letadel na světě, průměrné stáří Boeingů 737 – 700NG je nyní 9 měsíců. SkyEurope Airlines jsou také světově první lifestyle a business leteckou společností s inovativním a stylovým produktem. Moderní letadla, kožené sedačky a vynikající dochvilnost jsou v dnešním prostředí letecké dopravy naprostou nezbytností, SkyEurope ale připojují ještě více – skutečné espresso na palubě, atraktivní menu, módní přehlídky nebo seznamovací cesty „Speeddating“. To vše dělá ze SkyEurope dopravce převyšujícího ostatní.

“Máme nejnižší ceny, nejinovativnější kvalitní produkt a nejstylovější způsob dopravy na výhodná letiště. Jsme rádi, že můžeme nabídnout největší spektrum spojů ze střední Evropy do Velké Británie. Nabízíme ale nejen nízkou cenu – jsme navíc spolehliví, nabízíme cestujícím ochutnávky vína nebo módní přehlídky na palubě. Právě to dělá z létání se SkyEurope nejstylovější způsob cestování za nejlepší ceny,” řekl Karim Makhlouf, obchodní ředitel SkyEurope Airlines.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).