Hlavní navigace

Skupina PROSPERiTA rozšiřuje investiční služby

[Tisková zpráva] Předseda představenstva PROSPERiTA holding, a.s., ing. Miroslav Kurka, oznámil, že skupina PROSPERiTA rozšiřuje své investiční služby založením nové dceřiné společnosti PROSPERiTA finance, s.r.o.

Doba čtení: 1 minuta

Cílem společnosti PROSPERiTA finance, s.r.o.  je nabídnout stávajícím i novým klientům přímý vstup na všechny významné evropské i americké kapitálové trhy, tj. českou, americkou, německou nebo polskou burzu.

Dalším produktem společnosti PROSPERiTA finance, s.r.o. je prodej investičního zlata a stříbra.

PROSPERiTA finance s.r.o. bude také zajišťovat pronájem 880 depozitních bezpečnostních schránek v bankovních trezorech v sídle společnosti.

***

Nově založená společnost tak doplní správu podílového fondu PROSPERITA – OPF globální, který v současné době obhospodařuje majetek ve výši přes 900 mil. Kč.

PROSPERITA holding, a.s. drží rozhodující majetkové účasti například ve společnostech PROSPERiTA investiční společnost, a.s. (správce fondu PROSPERiTA-OPF globální), České vinařské závody, a.s., ALMET,a.s., ENERGOAQUA,a.s., KDYNIUM,a.s., TOMA, a.s., VINIUM, a.s., KAROSERIA, a.s. a  v dalších více než čtyřech desítkáchfirem. PROSPERiTA investiční společnost, a.s. je řádným členem Asociace pro kapitálový trh ČR (AKAT ČR).