Hlavní navigace

UniCredit Bank rozšiřuje nabídku Garantovaného vkladu MAXIM

UniCredit Bank rozšířila nabídku atraktivního depozitního produktu - Garantovaný vklad MAXIM. Kromě vkladu na 60 měsíců s úrokovou sazbou 3,75 % za každý rok trvání vkladu mohou klienti volné finanční prostředky vkládat i na 12 měsíců se sazbou 3,05 % p. a. a 6 měsíců se sazbou 2,75 % p. a. UniCredit Bank garantuje uvedené úrokové sazby po celou dobu trvání vkladu.

Doba čtení: 1 minuta

UniCredit Bank vkladem MAXIM garantuje klientům dosažení bezrizikového zajímavého výnosu. Díky svým speciálním vlastnostem je tento garantovaný vklad atraktivní volbou oproti spořícím účtům. Vklad MAXIM v sobě v praxi slučuje přednosti vybírání peněz kdykoli a beze všech poplatků za zřízení, ukončení nebo čerpání vkladu s výhodou vysoké úrokové sazby, garantované po celou dobu jeho trvání, uvedl Jakub Dusílek, ředitel Divize řízení produktů a segmentů retailového bankovnictví. Jak dále doplnil: V podobě vkladu MAXIM vychází UniCredit Bank cíleně vstříc nově vznikající potřebě klientů, kteří chtějí mít jistotu, že úroková sazba nebude upravena směrem dolů, jak se neočekávaně stalo u některých spořicích účtů v minulých dnech, a zároveň mít možnost vložené peníze kdykoli vybrat.

Garantovaný vklad MAXIM představuje jistotu zhodnocení prostředků. UniCredit Bank si v případě Garantovaného vkladu MAXIM neúčtuje žádné poplatky za zřízení vkladu ani výběry. Klient je může uskutečnit kdykoli bez sankčních poplatků, které jinak u produktů takového typu bývají standardní. Na vklad se vztahují podmínky pojištění vkladů. Minimální objem vkladu činí 30 tisíc Kč.