Hlavní navigace

Raiffeisenbank spolupracuje s ING Penzijním fondem

Od 1. května 2004 mohou neklienti i stávající klienti Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) uzavřít na všech pobočkách penzijní připojištění společnosti ING Penzijní fond (ING PF). Penzijní připojištění nabízí možnost získat díky státním příspěvkům a daňovým úlevám zajímavý druh spoření s atraktivním zhodnocením úspor. Penzijní fond je držitelem Zlaté koruny 2004 za nejlepší fond v ČR.

Na všech pobočkách RBCZ mohou nejen stávající, ale i noví klienti, uzavřít penzijní připojištění ING PF a zároveň se dozvědět veškeré důležité informace o tomto produktu. Klienti tak budou moci od této chvíle využít nejen nabídky bankovních produktů a služeb, ale také uzavřít penzijní připojištění. Klient může na všech 45 pobočkách RBCZ získat rovněž informace o službách společnosti Raiffeisen-Leasing a Raiffeisen-Leasing Real Estate, uzavřít stavební spoření společnosti Raiffeisen stavební spořitelna nebo se pojistit prostřednictvím UNIQA pojišťovny.

Jedná se o strategickou spolupráci obou společností v oblasti prodeje penzijního připojištění, která umožní klientům banky uzavřít penzijní připojištění ING PF přímo na všech obchodních místech banky, uvedl Josef Malíř, ředitel divize podpora prodeje Raiffeisenbank a.s.

ING PF patří mezi nejúspěšnější poskytovatele penzijního připojištění v České republice, svou činnost zahájil na českém trhu v roce 1995 pod názvem Průmyslový penzijní fond. V roce 2003 dosáhl ING PF největší zhodnocení peněžních prostředků mezi penzijními fondy ve výši 4 % p.a. ING PF patří do finanční skupiny ING Group, která vznikla v roce 1991 sloučením NMB-Postbank a největší holandské pojišťovny Nationale-Nederlanden. ING PF má více než 294 tisíc klientů, celková aktiva přesahují 8,18 mld. Kč.

V tomto roce získal ING PF v soutěži Zlatá koruna první místo v kategorii penzijní připojištění. Podobného úspěchu dosáhla ve stejné soutěži i RBCZ, která získala první a třetí místo v kategorii úvěrů za Mikro provozní financování a Mikro kontokorent a druhé místo v kategorii úvěrů za neúčelový úvěr pro soukromé osoby Rychlá půjčka.

Čestmír Ondrůšek
Raiffeisenbank a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).