Hlavní navigace

RAIFFEISENBANK SNIŽUJE ÚROČENÍ HYPOTÉK S PĚTILETOU FIXACÍ

Raiffeisenbank a.s. s účinností od čtvrtka 14. dubna opět zlevnila hypotéky. K poklesu dochází u nejčastěji využívané hypotéky s úrokovou sazbou fixovanou na pět let.

Nejnižší úroková sazba pro hypotéky fixované na 5 let klesla o 0,2 procentního bodu na 4,19 procenta z dosavadních 4,39 procenta. Splátka průměrného úvěru tak zlevní o několik set korun. Hypotéky s pětiletou fixací přitom klienti využívají nejčastěji, představují přibližně třetinu ze všech poskytnutých hypoték.

Ve stejném rozsahu klesá i úročení dalších hypotečních úvěrů, tedy hypotéky poskytované do 90 % zastavované nemovitosti, hypotéky na 100 % zastavované nemovitosti, úvěrů Stabilita kombinovaných se životním pojištěním či hypotéky Profit určené na pořízení nemovitosti za účelem jejího dalšího pronájmu.

Raiffeisenbank v posledních měsících zaznamenává výrazný nárůst zájmu o hypoték – kromě pokračujícího poklesu úrokových sazeb k růstu přispívají i hypoteční novinky, které zjednodušují a zrychlují celý proces vyřízení úvěru. Na jaře banka zjednodušila poskytování úvěrů na výstavbu nemovitosti a představila hypotéku na 100 % zastavované nemovitosti. Dalšími výhodami hypoték od Raiffeisenbank a.s. jsou např. hrazení poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru až po podpisu úvěrové smlouvy, možnost zřízení pojišťovacího balíčku Raiffeisen Triga či rychlé vyřízení žádosti.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).