Hlavní navigace

Raiffeisenbank při využití Kodexu mobility nabízí zachování čísla účtu a slevy na úvěrech

[Tisková zpráva] Raiffeisenbank novým klientům využívajícím pomoc při přechodu od své stávající banky (tzv. mobilitu) nabízí nejen jednoduchou změnu banky, ale i řadu výhod, jako je např. volba čísla účtu či slevy na úvěrových produktech.

Klienti, kteří při přechodu do Raiffeisenbank využijí mobilitu získají nově řadu výhod. „Klienti často nechtějí banku měnit proto, že přijdou o své číslo účtu. My klientům nabízíme zachování stávajícího čísla, změní se jim jen kód banky. Pokud takové číslo není k dispozici, mohou si klienti zvolit jakékoli číslo účtu splňující potřebné požadavky,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Roman Přeučil.

Kromě možnosti volby čísla účtu navíc klienti při využití mobility získají slevy na úvěrech. Banka tak každému novému klientovi nabídne slevu 0,4% se sazby hypotéky s 1–5letou fixací nebo slevu jednoho procenta z úrokové sazby spotřebitelského úvěru Rychlá půjčka. „Kodex mobility dosud mnoho klientů nevyužívá, řádově se jedná o desítky případů měsíčně, chceme tímto kodex více podpořit a rozšířit do podvědomí klientů,“ dodal Roman Přeučil.

Při dosažení věrnostních výhod u eKonta má klient zdarma vedení účtu a spořicího účtu, dvě platební karty, internetové bankovnictví, zdarma jsou i příchozí platby, dva výběry z bankomatu měsíčně, vklady a jeden výběr v hotovosti. Podmínkou pro dosažení věrnostních výhod jsou buď příchozí platby alespoň 25 tisíc Kč měsíčně nebo depozita v bance ve výši minimálně půl milionu korun.

Kodex mobility zaručuje klientům jednoduchý přechod z jedné banky do druhé. „Klientovi stačí navštívit naší pobočku a založit si účet. My za něj převedeme veškerý jeho dosavadní platební styk, s přechodem je tak spojena jen minimální časová i administrativní náročnost,“ uzavřel Roman Přeučil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).