Hlavní navigace

Řady zemských ředitelů Fincentra rozšířil Milan Švec, dosavadní ředitel soukromého servisu klientů Českomoravské stavební spořitelny

[Tisková zpráva] Nejvyšší management skupiny Fincentrum posílil na pozici zemského ředitele Milan Švec. Do Fincentra přináší cenné zkušenosti z více než šestnáctiletého působení v Českomoravské stavební spořitelně.

Milan Švec patří k nejzkušenějším osobám v oboru českého finančního poradenství. S Českomoravskou stavební spořitelnou začal spolupracovat již v roce 1993 a postupně zde prošel všemi poradenskými a celou řadou manažerských pozic. Od roku 2002 zde úspěšně působil jako ředitel soukromého servisu klientů se zodpovědností za obchody v moravských okresech.

„Zahájení spolupráce s tak zkušeným manažerem z finančního sektoru je pro Fincentrum velkou pochvalou. Fakt, že se Milan Švec rozhodl posílit řady Fincentra a opustil úspěšný manažerský post ve finanční instituci, svědčí o tom, že má Fincentrum co nabídnout nejen nováčkům v oboru, ale také zkušeným expertům a manažerům,“ uvedl Petr Stuchlík, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fincentrum.

Nový zemský ředitel Milan Švec přichází do Fincentra se zkušeností řízení týmu 650 profesionálních finančních poradců ČMSS, kteří obsluhovali řádově 450 tisíc klientů stavební spořitelny.

Milan Švec (44 let) se věnuje oboru osobních financí takřka celou dosavadní profesní dráhu. Po vysokoškolských studiích v oboru Agronomie absolvoval dvouletou zemědělskou praxi v Rakousku, další dva roky po návratu se věnoval profesionálně svému velkému hobby – fotografování. Na sklonku roku 1993 pak zahájil více než šestnáctiletou spolupráci s Českomoravskou stavební spořitelnou.

Milan Švec je ženatý a má čtyři děti. Mezi jeho největší záliby patří kromě rodiny fotografování, ekologie, botanika a cestování.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).