Hlavní navigace

Rada Klubu finančních ředitelů zvolila svého prezidenta

Ve středu 15. února zvolila Rada Klubu finančních ředitelů poprvé svého Prezidenta a dva Viceprezidenty. Formálním představitelem klubu se stal iniciátor celého projektu Dean Brabec, Market Director společnosti Arthur D. Little. Viceprezidenty byli zvoleni pánové Kamil Ziegler, finanční ředitel skupiny PPF a Aleš Barabas, místopředseda představenstva a první náměstek generálního ředitele Živnostenské banky.

Doba čtení: 1 minuta

Klub finančních ředitelů „CFO Club" je asociace vrcholových pracovníků v oblasti finančního řízení, která sdružuje přední odborníky z českých podniků, zástupce vysokých škol a odbornou veřejnost. Vizí klubu je vytvoření interaktivní platformy pro výměnu zkušeností, znalostí a nejlepších postupů v oblasti finančního řízení za účelem zvýšení výkonnosti finančních procesů.

Již v roce 2005 proběhlo několik odborných akcí i neformálních setkání, kde účastníci měli možnost vyjádřit se k náplni klubu. Na základě toho byl připraven plán akcí na celý rok 2006 s pestrým odborným programem i neformálními setkáními.

Dalšími členy Rady jsou: Eva Čejková, jednatelka společnosti ConPro; Michal Fialka, šéfredaktor Finančního managementu; Martin Herrmann, finanční ředitel a člen představenstva RWE Transgas; Bořivoj Pražák, pedagog Vysoké školy finanční a správní. Právě tato jména jsou jistě dobrým příkladem a zárukou seriózního přístupu klubu, který bude sdružovat přední odborníky z oblasti finančního řízení.

Klub finančních ředitelů „CFO Club“ se stane prestižní záležitostí každého finančního ředitele a nositelem know-how a trendů pro další rozvoj finančního řízení. Naplní se tak motto klubu „Excellence in Finance“.

Více informací je možné nalézt na www.cfoclub.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).