Hlavní navigace

Nabídka „Půjčky v akci“ je prodloužena až do konce června

Výrazný zájem klientů o speciální nabídku Expres půjček od GE Money Bank byl hlavním důvodem pro prodloužení této nabídky o jeden měsíc. „Půjčky v akci“ s nízkou garantovanou splátkou ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc tak mohou klienti získat až do konce června.

Od začátku roku do konce dubna poskytla GE Money Bank více než 58 tisíc nových Expres půjček za více než 3,64 miliardy korun, což představuje nárůst objemu o 6,7 % v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Nabídka „Půjček v akci“ se postarala o výrazný nárůst půjček zejména v březnu, kdy jich banka poskytla téměř 19 tisíc za 1,2 miliardy korun.

„Zájem klientů rozhodl o tom, že se nabídka Půjček v akci prodlouží ještě o měsíc – původně měla skončit už 31. května,“ říká Monika Kubovcová, manažerka retailových úvěrů GE Money Bank. „Největší zájem jsme zaznamenali o půjčky ve výši 50 tisíc korun, a to jak mezi stávajícími, tak i novými klienty banky. Všichni oceňují zejména snadnost a rychlost vyřízení půjčky spolu s tím, že je úvěr neúčelový a nevyžadujeme u něj ručitele,“ doplňuje Monika Kubovcová.

V rámci nabídky „Půjčky v akci“ mohou klienti získat prostředky ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc. Měsíční garantovaná splátka u půjčky v hodnotě 50 000 Kč činí 999 Kč, v případě 70 000 Kč to je 1399 Kč, u sumy 90 000 Kč splácí klient 1799 Kč měsíčně. „Kromě snadnosti, s níž lze úvěr získat, je pro klienty důležitým parametrem právě výše měsíční splátky. Nabídka „Půjček v akci“ je nastavena právě tak, aby splátka neovlivnila rodinný rozpočet,“ podotýká Monika Kubovcová.

Expres půjčka je dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších retailových úvěry na českém trhu. Celkové portfolio Expres půjček představuje téměř 440 tisíc kusů v celkovém objemu 18,4 mld. Kč. V meziročním porovnání to představuje 9,8%% nárůst v počtu a 25,8% nárůst v objemu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).