Hlavní navigace

Poštovní spořitelna otevírá nové finanční centrum v Litoměřicích

V pondělí 3. listopadu otevřela Poštovní spořitelna nové Finanční centrum v Litoměřicích, v ulici Okružní. Jde již o 35. obchodní místo tohoto typu v České republice. PS tak opět potvrzuje svou pozici nejdostupnější banky na trhu.

V novém litoměřickém Finančním centru nabízí Poštovní spořitelna široké spektrum finančních produktů za výhodných podmínek; od vedení účtů přes úvěry pro občany i podnikatele, elektronické bankovnictví, spořící a investiční produkty až po hypotéky.

Tímto krokem dále naplňujeme naši vizi být klientům co nejblíže, komentuje krok Jiří Vik, výkonný ředitel divize Obchody Poštovní spořitelny.

Do konce roku plánuje Poštovní spořitelna navýšení svých obchodních míst až na 50 Finančních center, do konce roku 2009 pak počítá s otevřením dalších dvaceti.

Zákazníci nás najdou opravdu všude. Navíc je 21 pošt, na kterých nabízíme své služby, otevřeno sedm dní v týdnu a dvě dokonce mají nonstop provoz, doplňuje Jiří Vik.

V současnosti mohou zákazníci Poštovní spořitelny využívat nejrozsáhlejší distribuční síť v ČR. Tvoří ji kromě Finančních center zejména 3326 poboček České pošty a 2700 finančních poradců sesterské Českomoravské stavební spořitelny. Hotovost mohou klienti vybírat na více než čtyřech tisících místech, což žádná jiná finanční instituce v ČR nenabízí. Samozřejmostí je také využívání všech kanálů elektronického bankovnictví, ke kterým se nově přidala v Evropě ojedinělá novinka – TV Banka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).