Hlavní navigace

Prémie za odpovědnost - nový strukturovaný vklad od J&T Banky

[Tisková zpráva] J&T Banka, která se zaměřuje primárně na oblast privátního bankovnictví a investice, přichází s novým bankovním produktem z rodiny Clear Deal – „Strukturovaný vklad J&T Banky – prémie za odpovědnost“.

Jedná se o tříletý strukturovaný vklad, který je kombinací termínovaného vkladu s garantovaným výnosem ve výši 2 % p.a. a pohyblivého úrokového výnosu , jehož výše je závislá na vývoji Eura vůči koši  měn.

„Aktuální dění na finančních trzích vysílá jednoznačné signály, že pouze ekonomiky států se zodpovědnou a nezávislou rozpočtovou politikou mají šanci na dlouhodobou prosperitu bez velkých otřesů v oblasti měnové stability,“ říká Petr Vodička, ředitel odboru finančních trhů J&T Banky.

Strukturovaný vklad J&T Banky přináší novou příležitost pro ty, kteří dosud využívali především depozitní produkty či produkty s fixním výnosem. Zároveň je bránou do světa finančních trhů a investic, kterým se banka věnuje přes 12 let.

Strukturovaný vklad J&T Banky obsahuje dvě základní složky:

1.    Termínovaný vklad na tři roky s garantovaným výnosem ve výši 2 % p.a. s připsáním úroků na konci vkladu, samozřejmostí je pojištění vkladu dle zákona o bankách do výše 50.000 EUR.

2.     Prémiový pohyblivý výnos, jehož výše je odvozená od vývoje kurzu Eura vůči koši měn – australský dolar, česká koruna, norská koruna, polský zlotý, švédská koruna, turecká lira. Výnos bude tedy klientovi připočítán po ukončení vkladu, a to ve výši přímo úměrné posílení těchto měn vůči Euru.

„Filozofií banky je sdílet s klienty naše úspěchy a umožnit jim podílet se na výnosech z investičních příležitostí, které banka sama realizuje.  Na této filozofii je postaven nejen první strukturovaný vklad Clear Deal, ale i další produkty, které pro naše klienty připravujeme,“ říká Štěpán Ašer, generální ředitel J&T Banky.

Produkty z řady Clear Deal se vyznačují nejlepšími výnosy na bankovním trhu, jednoduchostí obsluhy a zřízení a transparentností podmínek bez jakýchkoli kdyby. Na zřízení vkladů Clear Deal stačí jedna rámcová smlouva, stávající klienti služby tedy nemusí podepisovat další smlouvu.

Více informací najdete na www.cleardeal.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).