Hlavní navigace

Představenstvo Volksbank CZ je kompletní

[Tisková zpráva] Představenstvo Volksbank CZ je od září 2010 doplněno čtvrtým členem Pavolem Komzalou. Ve své funkci bude zodpovědný za řízení oblastí Credit Risk Management, Credit Settlement, Problematické úvěrové pohledávky a Riskcontrolling.

Před svým nástupem do Volksbank CZ působil Pavol Komzala od roku 2007 jako člen představen-stva Slovenské záruční a rozvojové banky a.s. a zároveň vykonával funkci náměstka pro ekono-mický úsek včetně sektoru rizik a bankovních procesů. Na této pozici byl zodpovědný za analýzu a řízení rizik, strategii, controlling, účetnictví a informační systémy.

V letech 1995 až 2006 byl zaměstnán v Dexia bance Slovensko a.s., kde postupně pracoval v oblasti řízení retailového i korporátního úvěrového rizika a také získával zkušenosti z hypoteční oblasti. Od května 2006 do prosince 2006 vykonával funkci ředitele odboru řízení úvěrového rizika všech klientských segmentů a úvěrového back-office.

Pavol Komzala vystudoval Fakultu provozu a ekonomiky dopravy a spojů na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině. Hovoří anglicky a rusky. Mezi jeho záliby patří hraní golfu a skládaní hlavolamů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).