Hlavní navigace

Poštovní spořitelna vydává v prosinci k účtům pro mladé platební kartu se Snowboarďáky

Všichni noví klienti, kteří si v prosinci otevřou v Poštovní spořitelně účet pro mladé, získají kartu s motivem z filmu Snowboarďáci. Poštovní spořitelna tak umožňuje mladým klientům získat kartu, o niž byl v letních měsících enormní zájem.

Kartu s na hlavu postavenými hrdiny filmu Snowboarďáci Vojtou Kotkem a Jiřím Mádlem získají automaticky všichni mladí klienti kteří si od 1. prosince do konce roku otevřou účet Junior nebo Mini. Chtěli jsme mladým lidem umožnit získat kartu, o niž byl v létě obrovský zájem. Když jsme ji v květnu a červnu vydávali k účtům pro mladé, zvýšil se prodej těchto účtů na trojnásobek u účtů Mini a dvojnásobek u Junior účtů, uvedl Tomáš Zrzavecký, ředitel marketingu Poštovní spořitelny.

Akci jsme se načasovali do období, kdy rozšířenou verzi filmu Snowboarďáci uvádí Česká televize jako seriál, doplnil Tomáš Zrzavecký. Akce se netýká jen nových klientů – o kartu mohou zažádat i klienti, kteří již účet i kartu mají.

Poštovní spořitelna se profiluje jako banka pro mladé a v tomto segmentu patří k leaderům trhu. Celkem vede více než 160 tisíc účtů pro mladé (účty Mini, Junior a Dětská vkladní knížka).

PS byla hlavní partnerem teenagerské komedie Snowboarďáci. V současnosti podporuje další film pro mladé, Experti. Je také generálním partnerem turné a CD skupiny Chinaski.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).