Hlavní navigace

Poštovní spořitelna otevírá nové Finanční centrum ve Strakonicích

[Tisková zpráva] Poštovní spořitelna opět potvrzuje, že nabízí nejdostupnější bankovní služby na českém trhu. Od pondělí 17. ledna rozšiřuje svou obchodní síť o další pobočku.

Nové Finanční centrum s pořadovým číslem 54 otevírá ve Strakonicích v ulici U Svaté Markéty. Pro klienty jsou připraveny dárky i občerstvení.

„Otevřením nového Finančního centra  ve Strakonicích pokračujeme v naší snaze být klientům Poštovní spořitelny co možná nejblíže a potvrdit tak vysokou dostupnost našich služeb. Kromě výhodných produktů nabízíme našim zákazníkům také jednoduchá a srozumitelná řešení, splňující vysoký komfort,“ vysvětluje Jiří Vik, ředitel pro Obchody a služby Poštovní spořitelny.

Finanční centrum bylo oficiálně uvedeno do provozu v pondělí 17. ledna. Jeho slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 20. ledna, kdy se pro pozvané klienty uskuteční raut a od 14 hodin bude před pobočkou připraven stan s teplými nápoji pro kolemjdoucí. Během prvního měsíce provozu také každý návštěvník Finančního centra obdrží od Poštovní spořitelny drobný dárek.

Poštovní spořitelna poskytuje své služby v nejširší obchodní síti. Zákazníci tak mohou využít již 54 Finančních center nebo více než 3300 poboček České pošty, z nichž mnohé jsou dostupné i o víkendu. Zákazníci mají k dispozici také 2800 finančních poradců ČMSS nebo více než 770 bankomatů. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).